30 ÉVES A KLAUZÁL – JUBILEUMI BÁL – 2015. MÁRCIUS 21.

A Szentesi Klauzál Gábor Általános Iskola fennállásának 30. évfordulója alkalmából 2015. március 21-én 19.00 órai kezdettel jubileumi bált rendezünk. A jeles eseményre szeretettel várunk mindenkit, aki velünk együtt szeretne ünnepelni.

Az est fővédnökei: OLTYÁN LAJOS címzetes igazgató úr, a „piros iskola” első igazgatója és KŐHALMI ZOLTÁN építész, Karinthy-gyűrűs humorista, iskolánk volt diákja.

Sztárvendégként fellépnek: KŐHALMI ZOLTÁN, az 1998-as Humorfesztivál győztese, Karinthy-gyűrűs humorista és HAJDÚ BALÁZS, a „szentesi humormaffia legfiatalabb tagja”, aki szintén nálunk koptatta a padokat. Fellépnek még a SZILVER TÁNCSPORT EGYESÜLET táncosai, a fergeteges hangulatról az ALIBI EGYÜTTES gondoskodik.

Jegyek kaphatók elővételben 2015. január 15-től a Szentesi Klauzál Gábor Általános Iskolában Tímea Vargáné Őze és Szilágyiné Bugya Márta igazgató-helyetteseknél.

További információ, érdeklődés: Farkas Erzsébet Ibolya-nál a facebook-on valamint a Jubileumi bál a Klauzálban esemény oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük