Atlétikai Régió Bajnokság öt éremmel!

A Sport XXI. program, Alföld régió atlétikai bajnokságát rendezték meg szeptember 20-án Kecskeméten, a nemrég átadott atlétikai stadionban. Szentesről a Maximus SE U11-es korosztályú versenyzői közül tízen vettek részt a versenyen.

A fiatal versenyzők ebben az évben léptek fel a Kölyök Atlétika programból a Sport XXI. korosztályba, és életük első egyéni pályaversenyén szerepeltek. Giláné Oroszi Edit, Király Mária és Neményi Béla remekül felkészítették a csapatot, így (egy kis meglepetésre) öt érmet szereztek.

Ajtai János távolugrásban arany érmet, továbbá 60 méteres síkfutásban bronzérmet szerzett. A lányok 600 méteres síkfutó számában két szentesi érem is született. Sáfár Laura ezüstérmet, Lázár Boglárka bronzérmet szerzett. Ebben a versenyszámban még Bari Andrea ért el ötödik helyezést. A kislabda-hajításban Elekes Gergő bronzérmes lett.

Ebben a korosztályban a régió versenyeknél magasabb szintű versenyt nem írnak ki, a Klauzál Gábor Általános Iskola kis atlétái a legmagasabb szinten érték el sikereiket!